Hvem er vi og hvad vil vi

Hvem er vi?
Vi er en støtteforening til Lindegårdens Rideklub.
Vores vigtigste opgave er at fremme det sociale liv i klubben for såvel børn, som voksne.
Al arbejdskraft er frivillig.

Hvad vil vi gerne?
Arrangerer bankospil, juletræsfest og spændende klubaftener, samt holde cafeteriet åbent i forbindelse med stævner og arrangementer. Give konfirmationsgaver, julegave til alle ryttere, betale evt. bustransport ved den årlige rytterlejr, give tilskud til fælles transport for vores ryttere ved stævner.

Hvad koster det dig?
Et medlemskab af Støtteforeningen, som koster 100 kr. pr. person pr. år.
eller familiemedlemsskab 250 kr.
Dit medlemskab kan tegnes i cafeteriet ved forskellige arrangementer eller stævner, hvor du ved samme lejlighed får udleveret dit medlemsnummer.
Eller du kan indbetale beløbet på foreningens konto i Spar Nord.

Reg. nr. 9860
Kontonr. 000 063 8617
 Husk tydelig navn

Hvis du indbetaler igennem banken vil du kunne hente dit medlemskort inde ved Inge og Erik.

Du kan også indbetale vi Mobile Pay på nr. 32706

Kan jeg også støtte på andre måder?
Ja, det kan du! Ved at huske Støtteforeningen har brug for gaver/effekter til meget forskelligt! Blandt andet til tombola, banko og til stævner, SÅ har du enten via dit firma, arbejde eller på anden måde mulighed for at være Støtteforeningen behjælpelig, tager vi meget gerne imod
Desuden har vi brug for din hjælp ved stævner, SÅ hold øje med vores opslag, hvor du kan skrive dig på!

Er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte:
Helle Andersen
E-mail: helle.andersen@lindegaardensrideklub.dk

Støt Lindegårdens Venner - Vi støtter Lindegårdens Rideklub og dermed dig,
dit barn, barnebarn, søster eller bror!

Søgning